Det snöar

Det har varit kallt och ruggit nu ett par dagar det har bara varit snön som fattats. Och nu är den kommen. Fram med overallerna igen...jippi! eller inte. Det är ju Maj nu, tycker nog vi kan vänta med snön tills nästa vinter.

Framsidan av huset

Baksidan

Kommentarer
Postat av: Nathalie

vad jag menade med de är att de inte är farligt att bita på naglarna, isf skulle ju var och varannan människa bli supersjuk :D De bakterier vi har på händerna är bakterier som finns i vår normalflora =)

2009-05-09 @ 00:28:58
URL: http://nathaliegustavsson.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Bara tvungen att lägga till fler saker när vissa tror att det är livsfarligt att få i sig lite bakterier. Jag antar att du inte vet att vi får i oss bakterier/svampar bara genom att andas? aspergillus tex är en mögelsvamp som vi i varje andetag inhalerar. Äckligt va? ;) De enda människorna som i PRINCIP blir smittade/sjuka av bakterier i vår normala omgivning är personer som är immunnedsatta, dvs personer som ej har ett fungerande immunsystem (Gamla, HIV-smittade ex) Så jag lovar dig att du inte dör av att bita på naglarna osv. Bakterier finns ÖVERALLT. Du har tex 2 kg bakterier i magen. Fan vad bra det kändes att skriva de här :D Kom inte o berätta för mig hur sjuk man blir, jag lovar att jag vet :D

2009-05-09 @ 00:48:06
URL: http://nathaliegustavsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0