Söndag

Kanske dags att skriva ett par rader i bloggen. Det var ju inte igår...
Det har ju hänt mycket sen senast, men det blir lite från dagen idag bara.
Som vanligt så ska fåren/lammen har frukost.

På bilden är det fåren som äter. Det är fyra sådana gångar som man måste mata varje dag morgon och kväll.
Barnen brukar busa i höet när det blåser mycket ute, vilket det gjorde idag.

Elías

Óliver


Till lunch bakade vi bananbröd.

Uppskattas av alla och är lätt att göra.
Mosa 3 bananer.


2ägg
3dl vetemjöl
1tsk bakpulver
1/2 dl socker
Och blanda i de mosade bananerna och häll allt i en smörjd sockerkaks form.
Grädda 180 grader i 50 min, långt ner i ugnen.


På efter middagen snickrade vi en ny dörr till ladan. Lämnade dock kameran inne då, få ta bilder senare. Det var en liten enkel dörr förrut och nu har vi två stora dubbel dörrar så man kan slänga in hela höbalar.
Man måste ju göra det lätt för sig :)
Lite bilder på hundvalparna.





Naturligvis har vi tagit en runda och kikat i det andra fårhuset. Här behöver man dock inte mata varje dag, utan bara 2ggr i veckan. Eftersom man ger dem hela balar, så de har tillgång till mat hela tiden. Och det märks att de trivs i det nysnickrade huset, det hörs inte ett ljud där inne. Det är ingen som bäa eller mäa :)




Nu får vi hoppas det inte blir lika långt till nästa inlägg. Ska försöka att bättra mig. Nu kallar soffan och en dansk serie som vi följer.

Kommentarer
Postat av: Elisabet

Bananbrödet ska jag prova! Det låter läckert.

Livet på Lärkevej är en kul dansk serie som jag följer!

2010-03-22 @ 16:22:54
Postat av: Gun

Vad kul att du bloggat igen!! Har saknat dig, men jag förstår om du inte har tid.

Vad gott bananbrödet verkar, och härliga bilder som vanligt!

2010-03-23 @ 10:30:03
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Em

Vad roligt att se dig igen!! Brödet ser jättegott ut! Och TVÅ hundvalpar? Var det inte bara en??

2010-03-23 @ 17:36:40
URL: http://egoinasmamma.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0