Det knackade på dörren

De finns överallt (tror jag). Vi som bor på isländska landsbyggden ett par kilometer in i en dal. I alla fall så knackade det på dörren..... vem var det? Jo, Jehovas vittne. Två äldre damer och jag har jätte svårt för att vara otrevlig så jag lyssndade och log. Tog emot papperna de gav mig och log kanske lite till.
Så nu har jag och läsa om det blir långtråkigt här, men den risken är inte stor. Det är nog strre risk att det åkt i soporna innan dagen är slut...

En om aborter, en om hur bibeln kan ledas oss i det moderna samhället och en om hur du kan överleva jordens undergång. Men för att få veta det måste man komma på deras möte den 9 agusti.....

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Jag känner rätt bra till Jehovas Vittnen. Jag har inget emot de, men om du inte är intresserad borde du säga det rakt ut annars blir du aldrig av med de. (Tar för lång tid att förklara här, men det ligger i deras tro). Det är också mest reko inför de så behöver inte de "slösa" tid på dig när det kan finnas andra de kan "upplysa". Är man bara rak och säger: "Jag är tyvärr inte intresserad. Jag tror inte som ni och vill inte studera bibeln" eller ännu bättre: "Jag vill inte ha ett eget liv". Säger man det sista tar man bort den "moroten" de har. Lycka till! :) (De är snälla som dagen är lång annars, men detta dörrtilldörr-grejset är inte kul)

2009-07-30 @ 16:49:37
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Malin

Hahaha, jag är likadan, jag kan inte vara otrevlig även om jag vill slänga skiten på dem ;)Hmm, du kanske borde gå på det mötet, jag menar hur ska du annars överleva S ;)

Postat av: Egoinas mamma

Sv: Du får nog knappast tyst på barnen om sambon svär. :)

2009-07-31 @ 12:44:04
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ja, men micek får inte en sån dyr leksak....

Han kan få köra med den när Daniel är ute och kör... Den kostar ca 35-40000. De pengarna kan man åka utomlands för!!!

Är det bra med er annars... Men visst vill han ha en sån haha...

Kram på dej

2009-07-31 @ 21:39:33
URL: http://jemj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0