Sommarjobbare

Vi fick en sommar jobbare i onsdags. Vi hade tänkt att han skulle rensa lite skit i fårhuset. Men det har varit taskigt väder igår och även nu. Så jag har problem med att komma på vad han kan göra... Ingen som har förslag?
Han fick måla ett fönster inne igår. Detta är en 15-årig kille som sitter för mycket vid datorn hemma så han mamma ville skicka han till bondgård i 10 dagar, till oss då.

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Flytta på saker, möblera om, röja vinden, feja källaren, något med djuren? om inget att gosa med de? Kan han göra något med/för barnen eller är inte det hans grej? Han kan handla för dig? Uthus och sånt ni har.., behöver inte de städas, fönster putsas etc? Även om det inte är VIKTIGA saker så är det väl sånt man gör en gång vart 10.år och då kan ju han göra det? NU kommer jag inte på mera.. ;)

2009-07-24 @ 12:27:14
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: malin

Kan han inte slå gräs någonstans och göra fint.Klippa buskar.Nej du har rätt, litar inte på brevbäraren när detv gäller kaninerna! ;)Kram Ma

2009-07-24 @ 14:53:18
URL: http://wahlshalsobar.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Ligger ni 2 timmar efter? Klockan visar svensk tid, det hade varit roligt om du hade två, en som visar "din" tid och en som visar "vår". :)Visst var blindhunden gullig! :)

2009-07-25 @ 12:33:06
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0