Inget speciellt

Idag händer det inget speciellt målar fönster i vardagsrummet. Tejpade och var duktig, annars tänker man ibland jag är så duktig med penslen behöver ingen tejp. Men jag tänkte det var lika bra när jag nu köpt den där tejprullen.
En bild på det, lite mörk kanske men man ser ett fint berg i bakrunden :D


Var en runda i lilla fårhagen som ligger nära vårt hus efter jobb. Den lille lammungen som inte vill dricka från sin mamma är där nu. Den är så söt kommer till en som en hund och viftar på sin svans. Men han vill inte vara med sin mamma och bror. Lite dum är han ju, det är ju svårare och klara sig själv. Skulle varit bättre om han höll sig till de andra. Jag ska ut och mata han igen ikväll innan jag lägger mig. Brukar sätta han vid mamman när han druckit färdigt men han går bara på vift. Man har ju hört om djur som stöter bort sina ungar men om ungar som stöter bort sin mamma är något jag inte hört talas om.

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Det låter onekeligen lite konstigt.., men lite gulligt oxå, men det skapar väl mycket merarbete?Jag brukar heller inte använda tejp när jag målar, det idiotiska är att OM jag gör det blir det flera "fel" än när jag inte använder tejp!

2009-06-23 @ 16:25:49
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: malin

Ta bort den j-a tejpen på en gång bara,sitter som berg annars.Solen bränner vist fast den,typ.Jag har aldrig varit i Ystad, men det ser trevligt ut.Kram Ma

2009-06-23 @ 17:26:25
URL: http://wahlshalsobar.blogg.se/
Postat av: mammagladh

Vilken märklig lammunge! Jag kommer själv ihåg fåren från Island... En del tackor fick jag hjälpa med förlösningen, vända på fårungarna i magen tex. Har ni många får? Islandshästar?http://mammagladh.blogg.se

2009-06-23 @ 18:56:15
URL: http://www.babymind.se
Postat av: Egoinas mamma

MEN HUR ÄR DET MED LAMMUNGEN!!! Har den dykt upp igen?? Kanske du kan ha koppel på den sen, som en hund? Eller är det djurplågeri?

2009-06-24 @ 16:27:44
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0