Traktor är kul

Mina småkillar älskar att åka i traktorn, speciellt Elías. Han blir riktigt förbannad när han måste gå ur traktorn. Vídir höll på och grejade med något bak på traktorn och Elías bara satt i den säkert en halvtimme.

Oliver tröttnade men Elías skulle sitte längre.Oliver tog sig en provsittning i den gamla Massey Fergusson från 1964 och denna traktor ser ut som en rishög i mångas ögon men den starta på första försöket och den går hur bra som helst.Och jag fick kra den nya traktorn idag en New Holland från 2005. Precis som att köra en bil nästan, den måste pappa prova när han kommer och hälsar på.

Kommentarer
Postat av: Beccy

Jag kan inte fatta att du bor sådär hahaha traktor o hela köret !!! Puss o kram

2009-06-18 @ 00:24:39
URL: http://becciliitaa.blogg.se/
Postat av: Bea

Härligt med landet tycker jag :D

2009-06-18 @ 03:03:29
URL: http://beatricebrorsson.blogg.se/
Postat av: jenny

Det är inte utsidan som räknas utan insidan....Det gäller nog även traktorn hahaha...

Det känns lite konstigt att se dej så här, när man länge trott att du jobbar i bryssel som nåt lite högre hahaha.... rykten sprids fort hihiHärliga barn du har...

Nu ska jag köra och lämna mina barn på dagis...

Kram på dej

2009-06-18 @ 08:21:57
URL: http://jemj.blogg.se/
Postat av: malin

Ja, de nya traktorerna är verkligen lyxiga. Har ju allt som en bil har.Jag har inte kört våran ännu, men får väl göra det när Isac blir större. För jämstäldhetens skull, så att han vet att mamma också kan.Sambon kör snöröjningen och båtupptagningar med den. De hade djur förr, men nu är grejerna för djurhållning inget att ha längre.Inga odlingar har de kvar heller. Men det är kanske tur det, vet inte hur det skulle hinnas med.Kram Ma

2009-06-18 @ 14:26:07
URL: http://wahlshalsobar.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Det är väl konstigt att killar automatisk gillar kill-saker och tjejer automatisk gillar tjej-saker. Ja, inte alla självklart, men de flesta..Vad gulliga de är!! :)

Trevlig midsommar ifall vi inte hörs, men det gör vi hoppas jag!

2009-06-18 @ 21:12:17
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0