Vad gör man?

 

När mina killar äter middag eller något så försöker man och lära sina barn att inte leka med maten. Man ältar det dag efter dag. Storebror börjar och den lille tar ju efter. Så har man haft detta bekymmer och verkligen försökt att lära dem. Men så sätter man på barnprogram på TV och där är det fasen vuxna män (programledaren) som sitter och leker med mat. Blir så förbannad. Försöker och lära barnen och sen ser dem detta på TV. Blir ju helt snurrigt i skallen på de små, mamma säger nej men den roliga gubben i TV gör ju så.
Dumma barnprogram!

Kommentarer
Postat av: Malin

Svårt att säga emot dej där! Håller med, dumt!



Kram Ma.

2009-05-11 @ 00:17:10
URL: http://wahlshalsobar.blogg.se/
Postat av: Em

Ja. Mode är min starka sida. Gräsfläckar och ölfläckar på ljus jeans jacka efter att rullat runt i ett dike (Säkert fullt med hundbajs.) måste ju vara mode. Tror jag.

2009-05-11 @ 00:34:22
URL: http://emelojs.blogg.se/
Postat av: Mamma Melissa -änglamamma och gravid

hi hi... ja, det var väl kanske inte så genomtänkt av barnprogrammet... du får helt enkelt "screena" barnprogrammen innan så att de passar in i vad barnen behöver få lära sig just i den fasen i livet... sätt på bolibompa och när vinjetten är slut så trycker du snabbt som attan in en dvd med något annat program!:.))



Tack för din kommentar också!:.))

2009-05-11 @ 01:06:07
URL: http://mammamelissa.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Ta en "leka-med-maten"-dag en gång i bland. Då får man pilla, kladda, äta med öppen mun och äckla sig. Även de vuxna skall göra det. En, två gånger och barnen tycker inte det är roligt längre. Dessutom NÄR de leker med maten kan du säga: Det får du vänta med till tordag, i dag är det måndag. Så blir det inte så mycket skäll heller.



Hade också en "svärdag" med Egoina när hon var liten. För att göra en lång historia kort gick vi runt och bara sa fula saker till varann. ALLT var tillåtet att säga och när kvällen var slut tyckte hon att hon hade haft jätteroligt och sen var det inte kul att använda de orden när hon blev arg. Lycka till, hur du än gör :)

2009-05-11 @ 15:06:11
Postat av: Sanne - Just nu bloggdesign-tävling!

Missa inte chansen att vinna en gratis bloggdesign i min blogg just nu! Jag har även REA på utvalda designer - Först till kvarn!

2009-05-11 @ 21:08:22
URL: http://sannelovesjoel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0