Hundvalp

Idag fick vi en hundvalp med oss hem. Detta var tydligen planerat av min sambo men desstu mer en nyhet för mig. Men vi ska göra ett tappert försök att träna henne till en vallhund.
Jag kan ju säga att det inte var det lättaste att få till bra foton, då den lille krabaten är livlig av sig.
Nu ska man hitta ett bra namn till henne.



Hon är så där härligt go och rund. Hon var den sista valpen kvar hos mamman. Så hon har haft all mjölk för sig själv ett par veckor.


Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Hahaha! Vilken sambo du har som inte berättar! :D

Vilken ras är det? Ser lite mer fluffig ut än Borger Collie, ser nästan lite St Bernhard ut, men de är väl inga vallhundar.. Jag har haft en Bearded Collie och de ser lite ut så där. Oavsett en söt valp! En "Vallis"? :D



Sv: Sverige spelade mot nåt land igår, haha - SÅ mycket vet jag om fotbollen. :D

2009-10-15 @ 08:16:25
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: YC

En sån liten sötnos. Kram

2009-10-15 @ 12:12:44
Postat av: Marieh

Sööt!

2009-10-15 @ 18:58:57
URL: http://marieh.blogg.se/
Postat av: Jenny

Såg till min förtvivlan att mitt inlägg som jag lämnade här imorse inte kommit in... Undrar vart det tog vägen...Jag hade iallafall skrivit ett inlägg om vad jag tyckte den lilla valpen kunde heta. Men nu kommer jag fan inte på det!!! Hade ett jätte bra namn på henne tyckte det passade perfekt!!

Men det är helt utsuddat! Så förmodligen tyckte inte "han där uppe" att hunden skulle heta det eftersom kommentaren inte kom med och jag inte kommer på det!!



Men jag kom på¨ett annant namn också nu när jag satt här..kanske hon kunde heta Wallis eller Wallie...



Men ni har säkert kommit på ett namn till henne nu!! Man stör sig som fan bara jag hade det perfekta namnet imorse...Puts väck är det iallafall!!

Och som svar på din kommentar på min blogg : Jag anser att man inte har inflyttnings fest längre. Utan man bjuder hit på middag eller en kopp kaffe eller så... men fest njae... Inte NU längre... 10 år sen självklart hahaa

2009-10-15 @ 21:20:32
URL: http://jemj.blogg.se/
Postat av: Gun

Men Gud vad söt! Jag missade visst det här inlägget i morse, tur jag gick in här igen, så jag fick se den söta valpen. Har ni kommit på något namn åt den än?

2009-10-16 @ 17:10:39
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Jenny

Du tycker nog att jag är förvirrad hahaha.... insåg idag att det inte var du som lagt en kommentar i min blogg utan det var en annan linda hahaha , men du fick svaret iallafall haha... ooooops :)

2009-10-16 @ 17:30:24
URL: http://jemj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0